Om: Anna Elisabeth Rakel Kropp

Update. Vi bor inte i Sverige längre. Vi är tillbaks till New York och förorten. Jag sa ju det. Att jag är ambivalent. Så, säg inte att du inte är varnad. Vill du veta mer om detta? Fortsätt bara läsa. Du kommer fatta.


Notera. Vi bor i Sverige igen. Jag pratar mest om varför. Hur och skillnader. Mot hur det var förut. Se nedan. Mest tycker jag att det är bra.


Jag ältar allt. Länge och ofta. Dagdrömmer. Undrar över livets allvar och vardagligheter. Vad skall jag bli när jag blir stor? Hur stor kommer jag bli? Vad skall det bli av mina barn egentligen som är hemma med en mer eller mindre neurotisk mor. Vart är egentligen hemma?

Just nu bor vi i New York strax norr om Manhattan. Det har vi gjort sedan 2007. Med 3 barn. Fast när vi flyttade hit hade vi bara 2. Vi skulle ju bara stanna i 6 månader också. Min man jobbar med Reklam. Jag går omkring i Hemmagegg. Fast ibland är det helt fantastiskt och jag älskar det. Mest funderar jag på vad jag skall göra när jag börjar jobba, och vart vi skall bo. Här eller där. Om överhuvudtaget.

Detta är ingen ”feelgoodblogg” detta är allvar. Må bra eller dåligt. Vad du vill när du läser. Detta är min vardags baksida. Eller framsida. Precis så som du inte visste att det var att du trodde att det var. Jag blir upprörd, arg, glad, ledsen och fanatisk över mycket. Det betyder inte att det är synd om mig eller att jag är deprimerad eller för den delen, har hybris.  För jag vet, att jag inte är ensam om mina tankar. Jag bara sätter ord på dem. Och älskar att göra precis just det. Skriva ord.

Hemmafruliv i New York. Det var min gamla blogg. Jag är inte Hemmafru längre. Jag är Hemma. Med. Barn. Jag är inte HemmaFru, jag är HemmaMamma. Nu är det På Ett Annat Sätt. Hitta hem, på ett annat sätt. Vi får se hur det går.

 Om det är något jag glömt berätta så fråga. Jag är här. Din röst i texten. Amen.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s